سلام مریم جان امیدوارم خوب و سلامت باشی. سری قبل مشکل دوستم رو گذاشتم و پاسخ دادید امیدوارم به مشکل من هم جواب بدید. من 4 سالی هست با آقایی درارتباطم و عاشق هم شدیم و خیلی زیاد دوستش دارم الان حدود یکسال و نیمی هست مهاجرت کرده برای تحصیل و قرار هست من هم مهاجرت کنم. وقتی ایران بود مشکلاتی داشتیم که کاملا طبیعی هست و همه روابط مشکل دارن ولی از وقتی از ایران رفته همه رفتاراش تغییر کرده همیشه میگه هیچی برای من مهم نیست ناراحتیت به خودت مربوطه تو مشکل داری و... و هرموقع میخوام راجع به مشکلات صحبت کنم میگه برام مهم نیست و من مشکلی ندارم و اجازه صحبت کردن نمیده الان یه مدتی هست برای ازدواج پافشاری میکنه ولی متوجه خواسته های من نیست چند وقت پیش بابت موضوعی ازش ناراحت بودم و حاضر به صحبت نشد و تلفن رو قطع کرد و 4 روزی هیچ تماسی با من نگرفت و من خودم تماس گرفتم و آشتی کردیم ولی رفتاراش اذیتم میکنه رفتارای بدی داره و وقتی اعتراض میکنم میگه منم همینم، همینه که هست یا برای ولنتاین ازش انتظار داشتم حتی با یه ویس منو خوشحال کنه ولی میگه این مناسبت ها برای من مهم نیست و نباید انتظار داشته باشی من حالتو خوب کنم میگه دوستم داره ولی این رفتاراش اینو نشون نمیده با اینکه میدونه چه چیزایی برام مهمه بازم اهمیت نمیده همیشه میخواد نشون بده که بهتر از همه میفهمه و یا میخواد بگه که من هیچی نمیفهمم یا وابسته و نیازمندم خب معلومه من انتظار محبت و عشق از پارتنرم دارم با همه این اخلاقاش اصرار زیاد به ازدواج داره ولی من نمیتونم قبول کنم حداقل تا وقتی اینجوری هست از طرفی نمیتونم ازش جدا بشم من 28 سالم هست و 4 سال زندگیم رو باهاش گذروندم یه عالمه خاطره خوب باهاش دارم دوست دارم اوضاع درست بشه یکم به خواسته هام اهمیت بده بهم توجه کنه ممنون میشم راهنماییم کنی .
حال میرویم به اصل موضوع بی هیچ گونه سلام و علیکی /سلام و علیک را درون خمره ای در بیابانی دفن کرده ایم بر طریقی قدم زده ایم که هم اکنون آن مردی که عاشقش هستی بر آن طریق قدم میزند 🧐/آن مردی که انتخاب کرده ای به یقین خر درونش طغیان کرده است دیگر آقا نیست ،خری است بسیار عصیان گر از چنین خری باید پرهیز کنید که نشان عاقلان بر عقل است و نشان دیوانگان بر دیوانگی /حال اگر عاقلی کمی با خود بیاندیش /ما بسیار اندیشیده ایم اکنون دانای عالمیم و در خمولی و گمنامی زندگانی را زندگی میکنیم اما چگونه زندگی میکنیم آن خود مسأله ایست بغرنج 🧐/الغرض آنچه گفتنی بود گفتیم که ما بسیار میگوییم /زین پس گر خواهی عاشق شوی ،عاشق دانایان شو و از خران جاهل بگریز آنچنان بگریز که دانایان از نادانان میگریزند /التماس دعا گر خواهی دعا کن که ما محتاجیم به دعاییم / اتمام به ساعت ۸:۰۴صبح روز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳/و من الله توفیق 🦋
نظرات
دیدگاهتان را بنویسید