تبادل نظر

https://forum.radiobina.net/public/new/img/user-square.svg
user_46553904
تعداد پست: 11
15 بازدید
عنوان تاپیک

میشه راهنماییم کنین تو دو راهی بدی گیر کردم

سلام وقتتون بخیر من با یه دختر تو رابطه‌م بایسکشوالم که بیشتر گرایشم به پسراس ولی همیشه دوس داشتم رابطه با یه دخترم تجربه کنم اوایل که گارد ذهنم نمیراشت لذت ببرم همش میگفتم اشتباهه تهش قراره چی بشه بعدش که اونارو گذاشتم کنار یکم لذت ببرم این دختر راجب گذشتش بهم گفت با سن کمش تجربه های زیادی داشت در صورتی که من با سن بیشتر ازش اولین رابطه‌م بوده و هیچ گذشته بدی نداشتم بخاطر اینکه شهرمون کوچیکه و نمیخوام اسمم بد در بره با این حال با این موضوعات کنار اومدم بهش گفتم دوس ندارم کسی بدونه ما با همیم ولی متاسفانه اکثر دوستاش میدونن و منم قراره با نسل اینا وارد دانشگاه بشم همیشه ته ذهنم این بود این رابطه اشتباهه غلطه و یه روزی باید تموم بشه و از اونجایی که آدم تعصبی هستم شاید بخاطر خانواده ایی که توش بزرگ شدمه دوستام مثل این بودم مهم نبود برام ولی به عنوان پارتنر به شدت روش حساسم و اذیت میشم اگه یه استایل نا مناسب بزنه یا کار نا مناسب مثل سیگار و مشروب انجام بده (البته شاید اینا از نظر من نا مناسبه من نمیتونم برای بقیه تصمیم بگیرم شاید غلط من درست اون باشه ولی من اینم) بعد مدت ها دیشب خیلی رندوم اومد بهم گفت من اولین میک لاوم با یه پسر ،پسری بود که دوس پسرم نبود من تعجب کردم و بهم بر خورد با اونهمه داستان کنار بیام بازم؟ تازه یه چیزم هست گفته نمیخواد بهم بگه فقط سه نفر میدونن و میترسه دیدگاهم عوض شه و اذیت میشه میگه خلاصه که من بهم که بر خورد گفت انتظار داشتم بخندی موضوع مهمی نبود و اسم یکی از اکساشو آورد و گفت اون منو سرزنش نکرد بهم عذاب وجدان نداد و گفت پیش میاد چون من بهش گفتم پس هرچی پشتت میگن درست میگن و اینا بعد برام توضیح داد پسره اذیتم می‌کرد من برای اینکه ولم کنه رفتم بیرون باهاش بعد ماه رمضون بود و۶ به بعد کافه ها چون باز می‌شد من رفتم خونش مست کردیم یه کیس داشتیم و گفتم میخوام برم خونه اونم دیگه ولم کرد از نظر من منطقی نبود اصلا وقتی خانواده داری وقتی راه های دیگه هست ولی گذاشتم پای بچگیش ولی الان یه ترسی دارم از اینکه من کنارش دیده شم و برای ایندم بد بشه و دوسش دارم حتی با اینکه گارد داشتم و همش فکر میکردم غلطه و تموم میشه به آینده باهاش فکر میکردم ولی هم از این بابت هم از بابت مامانم که شک کرده و داره داغون میشه اونو هندل کنم خودمو چیکار کنم؟ دلم باهاش صاف نیست حس میکنم همه به عنوان دختر بد میشماسنش اسمش تو شهر بد در رفته نمیدونم چیکار کنم دلمم نمیخواد جوری کات شه که کلا از دستش بدم خیلی کلافه‌م

۱۴۰۴/۰۶/۱۰، ۱۲:۳۲

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید
کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات انجمن درد دل رادیو بینا می باشید
جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته
پر بازدید ترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته
داغ ترین های تاپیک های امروز