تبادل نظر

https://forum.radiobina.net/public/new/img/user-square.svg
user_28456217
تعداد پست: 1
26 بازدید
عنوان تاپیک

همکار

سلام وقت بخیر من یک خانم ۴۳ ساله و کارشناس ارشد با مدرک مهندسی هستم در بین همدوره های خودم آدم موفق و فعالی هستم و به دنبال پیشرفت در حوزه کاری و تحصیلی خودم هستم ولی یک مشکل بزرگی که دارم که مثل سرعت گیر مسیر حرکت منو دچار کندی سرعت می کند همکار و شریکم هستند ایشون یک آقای ۴۵ ساله هستند که متاسفانه در شرایط شدید مشکلات خانوادگی و دادگاه طلاق و درگیری‌های زیادی هستند. مشکل اینجاست من تا حد توانم سعی می کنم کمک ایشون توی کارها باشم که تنش کاری ایشون زیاد نکنم ولی متاسفانه وکلای ایشون افرادی هستند که پایبند اخلاق کاری و حرفه ای خودشون نیستند و وارد حریم شخصی این همکار من هم شدند و مدام از صحبتهای من که بدون قصد و منظور توسط من برای تکمیل اطلاعات پرونده به آنها داده شده با افزودن دروغ و داستانهای حاشیه ای برای من دردسر و استرس ایجاد کردند و من خودم کامل از دایره آنها و مشکلات ایشون خارج کردم ولی ایشون دچار یک ذهنیت منفی نسبت به من هستند و مدام منو با خانواده همسرشون مقایسه می کنند و پرخاشگری می کنند و این پرخاشگری را هم در جمع و محیط کار من انجام می دهند و حتی پیش اون دو تا وکیلشون هم با من برخورد مناسبی نداشتند. من الان خودم از دایره مشکلات ایشان کامل خارج کردم ولی متاسفانه هر گونه صحبت من در محیط کار با کارفرماها و پیمانکارها و حتی نیروهای کار باعث عصبانیت و پرخاشگری ایشون نسبت به من میشه و ناچار تصمیم به سکوت گرفتم و باز هم از سکوت من ایشون عصبانی و پرخاشگر هستن واقعا کم آوردم امکان حذف این رابطه رو هم به خاطر مسایل مالی سنگین ندارم و باید ادامه بدم ولی واقعا نمی دونم چیکار کنم حتی دو سالی که ایشون درگیر مشکلات هست من دارم زیر نظر روانپزشک دارو هم مصرف می کنم که آرومتر باشم و استرسم کنترل کنم ولی واقعا احساس ترس می کنم از ایشون و واقعا مثل یک دختر کوچولو از ایشون می ترسم و اعتماد به نفس حرف زدن در حضور ایشون از دست دادم در ضمن من مجرد هستم و تک فرزند هستم و خواهر و برادری هم ندارم لطفا راهنماییم کنید

۱۴۰۴/۰۱/۲۳، ۱۷:۵۸

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید
کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات انجمن درد دل رادیو بینا می باشید
جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته
همکار
user_28456217 ۱۴۰۴/۰۱/۲۳ ۱۷:۵۸:۳۵
بیشتر ببینید
پر بازدید ترین تاپیک های امروز
شغل
۱۴۰۳/۰۵/۱۸ ۱۰:۴۳:۲۵
ادامه دادن
۱۴۰۳/۰۷/۲۷ ۲۲:۰۲:۴۴
فردی
۱۴۰۲/۰۶/۱۸ ۰۸:۱۷:۰۴
بیشتر ببینید