تبادل نظر

https://forum.radiobina.net/public/new/img/user-square.svg
nmohamadzade186
تعداد پست: 1
2315 بازدید
عنوان تاپیک

گیر کردن در تجربه ی اول عشقی

سلام

من از ۱۵سالگی تا ۲۰سالگی با پسری دوست بودم که رابطه ی عاشقانه ای شکل گرفت و دقیقا بعد از اشناشدن خانواده ها به منظور رسمی کردن رابطمون این اقا منو بعد از یک بحث شدیدی ک داشتیم برای همیشه ترک کرد و دیگ حتی جواب پیام های منو نداد

من الان ۲۸ سالمه و رابطه هایی رو سعی کردم تجربه کنم تا صرفا تنها نباشم هرچند که برای خودم واضحه ک مبخوام مجدد خواستن یک نفر رو تجربه کنم

من هنوزم با دیدن عکس اون فرد یا صداش همه ی وجودم بهم میریزه

در‌حال حاضر هم در رابطه ای هستم که این اقا رو هم نتونستم ارتباط احساسی باهاش برقرار کنم

معمولا اینطوره ک خودمو راضی کردم به خوب بودن یک فرد از این جهت که به من صدمه نمیزنه و دیگ بیخیال این شدم ک بتونم کسی رو پیدا کنم دلم بخوادش

جالبه ک خودم روانشناسی میخونم و با خیلی رویکرد ها تلاش کردم ب خودم کمک کنم یا از تراپیست کمک بگیرم

اما در اخر برای یک مدتی تصمیم میگیرم این موضوع رو به عنوان چیزی که تغییرش از عهده ی من خارجه بپذیرم اما فقط برای یک مدتی و بعد دوباره درگیر دل تنگ شدن برای علی یا حتی دلتنگ خودم اون لحظه ای ک عاشق بودم میشم

قصدم از مطرح کردن ابن موضوع در اینجا این بود که اگر کسی تجربه ی مشترکی با من داشته و راهی که طی کرده و در نهایت به خودش کمک کرده رو با من به اشتراک بذاره

ممنونم

۱۴۰۲/۰۶/۱۶، ۱۱:۰۰
https://forum.radiobina.net/public/new/img/user-square.svg
radio bina
تعداد پست: 0

درود بر شما 

نمیدونم با طرحواره ها اشنا هستید یا نه 

ورکشاپ تله های زندگی در وبسایت رادیو بینا وجود داره و رایگان هم هست ،اگر شرکت نکردید توصیه میکنم ابتدا این مشکل را ریشه یابی کنید

www.radiobina.net

۱۴۰۲/۰۶/۲۳، ۱۲:۵۲

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید
کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات انجمن درد دل رادیو بینا می باشید
جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته
پر بازدید ترین تاپیک های امروز
گفتن حقیقت به پارتنر
۱۴۰۳/۰۸/۳۰ ۱۴:۵۲:۴۹
لاغری
۱۴۰۳/۰۶/۰۳ ۱۷:۰۶:۲۹
مشگل خودارضایی دارم
۱۴۰۳/۰۱/۰۲ ۲۱:۴۳:۳۴
بیشتر ببینید
داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته
کمالگرایی
user_57526406 ۱۴۰۳/۰۸/۲۵ ۲۱:۱۱:۵۴