سلام عرض ادب و احترام بی پایان خدمت شما بانوی محترم و همکاراتون معصوم نژاد هستم متولد ۱۳۵۳ تهران زندگی میکنم در حوزه تریدینگ در حال تحصیلم تقریبا سه سال و نیم که با تمام توان روی این بخش متمرکز شدم خیلی دوست داشتم یک منبع موثق که واقعا حرفاشون به دل بشینه و واقعی باشن را پیدا کنم که به لطف خدا تو این شلوغی مدیا با شما اشنا شدم ❤ من دنبال خودشناسی هستم ورکشاپ پیله را هنوز تموم نکردم و در کنار این دنیال اشنایی کامل با الگوریتم مغز که هر کدام چه وظیفه ای دارند که بتوانم روی قسمتهای مختلف مغزم تمرکز بیشتری کنم❤ در زمینه های کنترل احساسات هیجانی،، تصمیم درست در شرایط سخت ،، تمرین تاب اوری ، غذای مغز، کنترل کورتیزول و دوپامین،، بالانس نگاه داشتن انزیمهای بدن... چمن همه ویدیو ها و مطالب شما واقعا کاربردیه اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید که کدام ویدیو ها و مطالب شما بیشتر به من کمک میکند و اگر راهنمایی دیگری هم داشتید با جان و دل شنوا هستم ❤🙏❤🙏❤🙏
سلام و درود خیلی عالیه که اینقدر جدی و با پشتکار دنبال شناخت مغز و کنترل احساسات هستید بر اساس چیزی که نوشتید، پیشنهاد میکنم اینها رو از سایت رادیو بینا شروع کنید: 1️⃣ ورکشاپ پیله رو حتماً کامل کنید (پایهای و مهمه). 2️⃣ بعد برید سراغ دوره یادگیری اثربخش و موثر برای ساخت عادتهای درست و تمرکز. 3️⃣ پادکست مهندسی مغز و ذهن برای موفقیت رو گوش کنید تا با الگوریتم مغز و دوپامین/کورتیزول آشنا بشید. 4️⃣ از موسیقیهای بینورال بیت برای تمرکز استفاده کنید تا تمرینهای تمرکز رو تقویت کنید. و پلى ليست هاى يوتوب راديو بينا https://youtube.com/@radiobina?si=cnTCTTdYCD1F7Ipi کنار اینها، پیشنهاد میکنم حتماً خلاصهبرداری و تمرین عملی داشته باشید تا اطلاعات فقط در حد تئوری باقی نمونه موفق باشید و اگر دورههای جدیدتری معرفی شد حتماً اینجا به اشتراک بذارید 🙏
نظرات
دیدگاهتان را بنویسید