سلام
دوستان یک آقای مذهبی بود چندروز باهم چت می کردیم و مجرد هستند و من نیز هم و بعد ناخودآگاه بلاک کردند و البته من رو دیده بودند و اینکه زیبا هستم و محصل
و در حین چت بسیار احترام و ادب رو رعایت کردم ولی احساس میکردم ایشون عزت نفس ندارن و از شدت خود کم بینی نمیتونن بامن چت کنن و در آخر هم گفتن به هیچ عنوان بهشون پیام ندم و من گفتم چشم و خداحافظ
نمیدونم چه شد
ناراحت نیستم فقط برای من جالب بود بدونم دلیلش چیه
درود
ابتدا ممکنه هیجانی تصمیمی را گرفته باشند و بعد از اینکه کمی فکر کردند، با توجه به دیدگاه و عقاید و باورهاشون تصمیم گرفتند به این رابطه ادامه ندن. فکر نمیکنم از جانب شما ایرادی وجود داشته باشه، درس اول را همیشه در ذهنت نگه دار: صرف از نظر اینکه دیگران راجع به من چه فکری میکنند و چه نظری دارند، من دوست داشتنی و ارزشمند هستم. این جمله را همیشه تکرار کن و بهش باور داشته باش
چشم ممنونم ، فقط برام جالب هست آخه شماره ی من رو دارند و من حتی چند بار دیلت اکانت کردم و دیدم هر بار وارد تلگرام میشم در همان بدو ورودم بلاکم می کنند ، بدون اینکه بهشون پیام بدم ! دقیقا چند بار دیلت اکانت کردم به محض ورودم بلاک میشم ! واکنش جالبی هست و من شاید مدتها خندیدم ! اینکه دلیلش رو بدونم کنجکاوم ولی دوستندارم از خودشون بپرسم ! و این واکنش علتش چی میتونه باشه آیا ممکنه بیمار باشند خدای نکرده ؟
در پاسخ به:
درود
ابتدا ممکنه هیجانی تصمیمی را گرفته باشند و بعد از اینکه کمی فکر کردند، با توجه به ...
ما به این راحتی نمیتونیم به دیگران برچسب بیمار بزنیم، هر کدوم از ما با خانواده ها و پیشینه های متفاوتی رشد کردیم، دیدگاه ایشون مهم نیست، چیزی که مهمه اینه که طرز فکر شما نسبت به خودتون با واکنش های ایشون تغییری نکنه.
ممنونم ولی بخاطر ایشون از تلگرام ریپورت هم شدم ظاهرا فلود شدم ! چندین اکانت دارند ! و من ۲ بار فرود شدم و به سختی وارد تلگرام شدم ! و در آخر خطم رو عوض کردم !
در پاسخ به:
ما به این راحتی نمیتونیم به دیگران برچسب بیمار بزنیم، هر کدوم از ما با خانواده ها و پیشینه های مت...
چه راهکار خوبی را انتخاب کردید، پس دیگه مشکلی شما را آزار نمیده، درسته؟
ممنونم
در پاسخ به:
همین اخیر این کار رو کردم بعد از اینکه دیدم فلود میشم! ولی به جواب نرسیدم ، من میخاستم بدونم علت بلاک چی بوده از نطر این شخص ! ولی ذهن خودم به سمت آیین رفت که جلب توجه کنه و واکنشی نشون بدم ! البته من ناخواسته صحبتی کردن که اشتباه بود ! و گاهی میگم نکنه ناراحت شدن ! چون سرشون کچل هست .... درباره ی این موضوع بود ! ولی قصدم تمسخر نبود ، هم ناراحتم و هم خندم میاد ! خدا من رو ببخشه
در پاسخ به:
نظرات
دیدگاهتان را بنویسید