تبادل نظر

https://forum.radiobina.net/public/new/img/user-square.svg
arzwkhdabkh165
تعداد پست: 7
3132 بازدید
عنوان تاپیک

تنهایی

سلام مریم جان 

میدونم الان که همه کشور تو عذاب و درد هستن اصلا زمان مناسبی نیست برای گذاشتن مشکلاتم ولی تمام وجودم شده درد منو دوست پسرم یکماه و نیم از هم جدا شدیم و تو این مدت هر چند روز یکبار صحبت میکردیم باهم آخرین بار یک هفته پیش بود هردو باهم کلی اشک ریختیم اونم میگفت دلتنگم و براش سخته ازش خواستم همه چیزو درست کنیم ولی اون گفت نمیخواد گفت خونوادش مخالف بودن ولی تصمیم نهایی برای جدایی رو خودش گرفته ولی هنوز دوستم داره منم ازش خواستم دیگه بهم زنگ نزنه ولی دردم کم نمیشه هرروز تو عذابم هرکاری میکنم خودمو سرگرم میکنم به کارام میرسم ولی لحظه ای نمیتونم فراموشش کنم همش جلوی چشمامه شب و روز دعا میکنم برگرده واقعا دارم عذابم میکشم و تمومی نداره

با دوتا مشاور هم صحبت کردم و تاثیری برام نداشته بعضی وقتا فکر میکنم همه این دردو ناراحتی بخاطر ترس از تنهاییه 

نمیفهمم چطور میشه اون حالش بدتر از من باشه هروقت زنگ میزنه گریه کنه و بگه خودشه که منو نخواسته ۳۰ سالشه و منم ۲۵ سال و یکبار ازدواج ناموفق داشتم 

۱۴۰۱/۰۷/۰۴، ۲۳:۱۰
radiobina
تعداد پست: 0

سلام عزیزم

من قبلا هم پاسخ سوالت را بهت داده بودم و فکر میکنم از لحاظ منطقی کاملا آگاه هستی که در حال حاضر چه چیزی درست هست و چه چیزی غلط. منطق میگه باید به پارتنری که قدرت استقلال تصمیم گیری نداره، زمان داد. تماس گرفتن ایشون اونهم در رابطه ای که بنا به گفته خودتون با مخالفت خانواده ایشون انجام گرفته، در حال حاضر کار درستی نیست. پاسخ دادن به تماس ایشون چند ایراد داره، نکته اول اینکه شما به خاطر این دوری و جدایی دلتنگ هستد و این تماس ها مجددا شمارو در حالت یاس و بیقراری قرار میده، نکته دوم اینکه ایشون به خاطر شرایطی که دارن تصمیمشونو گرفتن که به خواست خانواده با شما ارتباطی نداشته باشن، حال به هر دلیلی با خودشون در تقلا هستن و میخوان هم خانواده و هم شمارو باهم داشته باشن، تماس گرفتن ایشون نوعی تخلیه هیجانات و احساساستشون هست و یک خاطر جمعی ازینکه هنوز هم شمارو تحت این شرایط مبهم خواهند داشت. اگر به دنبال این هستین که با فرد مورد علاقه خودتون باشید قطعا دنبال یک رابطه بادوام هم هستین، درسته؟ پاسخ شما در چنین شرایط یعنی روی حریم خودتون نیستید و تنها باعث بدتر شدن اوضاع میشید. اگر با وجود مخالفت خانواده، ایشون قادر به برقراری رابطه نیستن، با ایشون صحبت کنید که تماس هاشون باعث یاداوری میشه و بیشتر شمارو اذیت میکنه و بلاتکلیفی را دوست ندارید. روی این تصمیمتون قاطعانه بمونید و تحت هیچ شرایطی تصمیمتون را تغییر ندید مگر اینکه پارتنر شما بتونه مستقل تصمیم بگیره که آیا این رابطه صرفا برای پر کردن تنهایی ایشونه یا میتونه به صورت جدی روی ادامه ارتباط با شما فکر کنه. ایشون با اشک ریختن و گریه کردن به نوعی خودشون را تسکین میدن و از طرفی میخوان باوجود این شرایط شمارو داشته باشن، اول از همه فکر آرامش خودتون باشید و تصمیم قاطعی بگیرید حتی اگر باعث دلتنگی شما بشه. اگر به دنبال این هستی که رابطه شما به جای خوبی ختم بشه، لازمه در همین مرحله حساس، حریم هاتون را قاطعانه مشخص کنید تا به طرف دیگه این رابطه فضایی برای تفکر بیشتر بدید.heart

۱۴۰۱/۰۷/۰۵، ۰۹:۵۴
arzwkhdabkh165
تعداد پست: 7

ممنونم مریم جان

مث همیشه بهترین جواب رو به من دادید و من دوباره دوروز آروم میگیرمو دوباره این درد شروع میشه 

در پاسخ به:

سلام عزیزم

من قبلا هم پاسخ سوالت را بهت داده بودم و فکر میکنم از لحاظ منطقی کاملا آگاه ...

۱۴۰۱/۰۷/۰۵، ۱۰:۴۲
narjeshassanipou585
تعداد پست: 0

عزیزم طبق همه اطلاعاتی که دادی ،مشاوره هایی که از اطرافیان میگیری نشون میده در دوره ای هستی که کاملا مستعصل شدی ،غم رفتن ،جدایی اینقدر درگیرت کرده که حال روحیت رو نمیتونی مدیریت کنی ،شرایط برای تویی که داخلش هستی سخت داره میگذره واین کاملا قابل درک ،گفتی با۲نفر  مشاوره هم گرفتی اما جواب نبوده برات ،خب اول از همه چون دنبال یک مسکن قوی فوری هستی تا این همه درد رنجت رو کم کنه مشاوره چوننتیجه اش  زمان بره نتونستی حالتو خوب کنی ،کمکی که میخام بهت بدم اینکه  سعی نکن درد جدایی بخوای از خودت دور کنی اتفاقا باید باهاش روبه رو بشی ،فکرهایی توی ذهنت میاد کلی ای کاش ها به خودت میگی ،دنبال روزنه امید میکردی حتی اندازه سر سوزن خودتو امیدوار میکنی ،منتظر یه تغییر هستی که شاید اتفاق بیفته ،هزاران فکرهای ابن مدلی سراغت اومده این افکاره که داره تو رو از پا درمیاره ،چون در وهله اول داری با خودت میجنگی ،واسه همینه بااینکه میگی داری کارهای روزمره ات رو انجام میدی اما فکر ولت نمیکنه ،با خودت اول کنار بیا مشکل اصلی جدایی نیست ،مشکل تو نپذیرفتن موقعیتی هست که الان داری باهاش دست پنجه نرم میکنی و انگار توانی برات باقی نذاشته ،یکبار هم شده به این موضوع اینطور نگاه کن  !!! (فکرها رو بنویس موقعیت خودت روهم بنویس  یکم تخلیه میشی ،)نکته دوم اینکه مشاوره ای که انتخاب میکنی مهم چون به خودت وبه روانشناست وقت بده بتونه کمکت کنه مسیر درمان ومشاوره یک پروسه ای هست که باید به خودت وقت بدی تا روانشناس بتونه هرانچه که بلده رو برای مشکل تو پیدا کنه ‌کمکت کنه مشاوره ای که کارش طرحواره یا cbtباشه خیلی کمک کننده است  ،سوم مطالعه ات در مورد خودت وشناخت بیشتر خودت این روزهای سخت بیشتر کن ،اپیزودهایی که در رادیو بینا هست رو حتما دنبال کن به شکل یک درمان  ‌مسیر درمانی استفاده کن نا جواب بگیری در مورد طرحواره هات آگاهی بیشتری پیدا کن ،فشار روحی که داری تجربه میکنی دقیقا ریشه داره ،وباید مشکلت ریشه ای حل بشه روش‌های درمانی خوبی برای گذروندن این روزها هست که میتونی کمک بگیری ،پارتنرت هم نیاز به کمک داره اگه  توی این مسیر به دنبال روزنه ای امید هستی همش به خودت میگی خدایا برگرده ،یه فرصت به خودت بده واین پیشنهاد بهش بده که پیش مشاور بره  قطعا مشاور خیلی بیشتر میتونه به رابطه اتون که اینطور تموم شده کمک کنه ،چون طرف مقابلت نیاز به کمک داره اگه در مسیر مشاوره تونست تصمیمی برای حال خوبش بگیره اونوقت تصمیم نهایی بگیر (نکته مثبت این راه حل این هست که حداقل یک تایم مشخص شده ،دو طرف متعهد میشید که آرامش همدیگرو رو بهم نریزید ،چون دارید هر دو مشاوره میگیرید حال روحی جفتتون تو مسیر بهبود قرار میگیره به نقاط ضعف ‌قدرت شخصیت ومشکلات شخصیتی خودتون پی میبرید ،وریشه مشکلات رفتاری هر دو مشخص میشه کمتر بهم دیگه آسیب میزنید درنهایت بعد از جلسات  مشاورتصمیم نهایی رو میگیرید .امیدوارم تصمیم خوبی رو برای بهتر شدن حالت انتخاب کنی ،عزیزم زندگی واقعا سراسر حل مسأله است ...مواظب حالت باش همراه عزیز

۱۴۰۱/۰۸/۰۲، ۱۱:۳۵

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید
کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات انجمن درد دل رادیو بینا می باشید
جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته
پر بازدید ترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته
داغ ترین های تاپیک های امروز