سلام وقت بخیر.
من یه خانم مطلقه هستم ک همیشه مردان زن دار بهم پیشنهاد رابطه دادن یا در موقعیت کاری یا بیرون . و این باعث شده من خیلی از فرصتهای کاری رو از دست بدم . چطوری میتونم این موضوع رو برای خودم حل کنم یا تغییر بدم ک کسی رو جذب کنم ک خودم میخام
سلام خانم محمدی عزیز، شما چه زن مطلقه باشید و چه نباشید، برای یک خانم طبیعی هست که گاهی چنین مزاحمت هایی ایجاد بشه، درخواست دوستی ایجاد بشه و ...اما آیا تابه حال شما را به خاطر مطلقه بودن از یک شرکت اخراج کردن؟ آیا به خاطر مطلقه بودن پیشنهاد کار شمارو نپذیرفتن؟ با ایجاد حد و مرز بین خودتون و همکاران، سعی کنید محیط کاری خودتونن را امن نگه دارید، وقتی شما مرز بگذارید و به دیگران اجازه ورود به حریمتون را ندید، طرف مقابل شما کم کم از شما ناامید میشه. یادتون هم باشه ، فقط مطلقه بودن نیست که باعث بروز این مشکلات میشه، در محیط های کاری ، ممکنه چالش هایی با همکاران دیگه تون داشه باشید که ارتباطی با مطلقه شدن شما نداره. بنابراین توصیه من به شما اینه مسیر رشد خودتون را به خاطر دیگران مسدود نکنید. در مورد سوال دوم، کسی که مرزهای شمارو بشناسه قطعا با همین حد و حدودها شمارو انتخاب میکنه اما اگه کسی که مرز و خط قرمزهای شما براش مهم نیست، چه بهتر که در همون اوایل آشنایی رابطه را ترک کنه، مطمین باشید با وجود همین شرایط هم میتونید پارتنر مورد نظر خودتون را پیدا کنید. مرزبندی یادتون نره
نظرات
دیدگاهتان را بنویسید