تبادل نظر

https://forum.radiobina.net/public/new/img/user-square.svg
selinse841
تعداد پست: 1
4017 بازدید
عنوان تاپیک

بیمعرفی خود پارتنر و خانوادش

سلام 

من خیلی غصه دارم و ناراحتم در اینگلیس زندگی میکنم 

اما پارتنرم در ایران و ۶ سال رابطه داشتیم ۳ سال در ایران ۳ سال هم رابطه دور ، متاسفانه زمانی که باهم خیلی رابطمون خوب شد 

از من خواست با خواهرش رفاقت را شروع کنم 

خواهرش چون در شرف طلاق بود و شرایط روحی خوبی نداشت خواست کمکش کنم 

اما همیشه اسرار داشت برای خواهرش از رابطه ما نگو از اونجایی که من بعد یه مدت خیلی صمیمی شدم برای اینکه بعدا از رابطه ما متوجه بشه از من حس بدی نگیره بهش گفتم کلی ابراز خوشحالی کرد 

ولی بعد از دوسال یروز سر لج بچگانه رفت و برای برادرش توضیح داد خط قرمز که شما گفتید من ندونم از رابطه رو اومدم بهت بگم خبر دارم 

این رابطه از اون روز به بعد رنگ خوش به خودش نگرفت و من هرروز هرروز افسرده تر ضعیف تر و حتی من چیزی به خواهرش نگفتم فقط رابطه کات دوستی کات شد چون اون خانم همش بهم تهمت این و میزد که تو یه خیانت کاری، کار اشتباه خودش رو گردن من انداخت و تمام عذاب وجدان رو نثارم کرد و من بخاطر اینکه این اقا دوست داشتم از اون خانم گذشتم هیچی نگفتم اما رابطه من هیچ مسیر درستی دیگه فرار نگرفت روز به روز بدتر 

حالا من موندم کوله بار غصه و از حرفای نگفته و رابطه ای کاملاخراب شده 😭😭😭😭

۱۴۰۱/۰۶/۰۷، ۰۱:۰۰
2admin
تعداد پست: 1

لطفا مقاله لانگ دیستنس رو مطالعه بفرمایید .

۱۴۰۱/۰۶/۰۷، ۰۱:۴۷
nastaran_s403
تعداد پست: 2

درد و دلتون رو با جان و دل گوش کردم ، قضاوت نمیکنم و فقط نظرمو میگم .

بهت گفته ! بیا با خواهرم دوست شو و کمکش کن . بعد نگو ما باهم رابطه داریم !! اونم رابطه ۶ ساله رو پنهون کن . 

بعدخواهرش افشا میکنه و دوست پسرت کات میکنه ؟؟؟

علتش کات شدن رابطه :: تاریخ انقضات تموم شده بوده دوست خوبم .

اینا همشون بهونس . ۶ سال رابطه رو پنهون نگهدار !خوب که چی؟ دوست خوبم ، خودتو گول نزن .

این آدم درستی نیست و روحیتو بخاطر یه آدم بیشعور خراب نکن . 

کات کن و زندگی و رابطه جدیدی رو شروع کن از زیر و روشدن زندگیتم نترس

۱۴۰۱/۰۶/۰۸، ۲۱:۵۷
radiobina
تعداد پست: 0

سلینای عزیز ازت یک سوال میپرسم. اگر شخصی به ما دست رفاقت داد و توی یک مسیری باهامون قدم برداشت، آیا قراره با کوچک ترین چالشی شونه خالی کنه؟ آیا دوست داشتنی که عمیق باشه و از روی همدلی باشه، دنبال بهانه برای قطع ارتباطه و یا اگر مشکلی پیش اومد، به جای فرار، سعی در تلاش برای بهبود وضعیت موجود میکنه؟ آیا شما اگر چنین مشکلی براتون پیش بیاد برای حل سوتفاهم تلاش نمیکنید؟ درسته که روی حریم دوستتون قدم گذاشتید اما آیا این مشکل اونقدر بزرگ بود که خیلی راحت رابطه با شما تموم بشه؟ نتیجه گیری را به خودتون واگذار میکنم.

۱۴۰۱/۰۶/۱۲، ۱۹:۰۷
narjeshassanipou585
تعداد پست: 0

غصه ای که درحال حاضر وجودت رو گرفته درک می‌کنم عزیزم ،تو در یک رابطه ای بودی که به فکر ساختن بودی ‌هر قدمی که برمیداشتی با نیت خوب بوده وقطعا دنبال نتیجه خوبی میخواستی بگیری ،اول از همه نیازه  مسیر حال خوب رو مشخص کنی ،یعنی چی !! قراره ۲تا کار برای خودت انجام بدی یک  حال الانت خرابه ،روحیه ات داغون وانگیزه ات اومده پایین پس تکلیف این مورد رو مشخص باید کنی وباید این قسمت رو به خودت یادآوری کنی  که این الان مشکل اول تو وباید کمک بگیری 

دوم ، رابطه ات بوده که یهو به اون شکل تموم شده وکلی سوال برات بوجود اومده ،چراا

چون اطلاعات از رابطه واتفاقاتی که بینتون گذشته اطلاعی ندارم وبیان نکردی نمیشه نتیجه گیری نهایی کرد اما مسیر ۶سال با یک مورد دخالت خواهر قطعا جای بررسی داره ومیشه گفت پارتنرت  دنبال بهانه بوده 

مسیر فعلیت رو بزار برای کمک به خودت واز مشاوره کمک  بگیر تا این دوره رو بدون آسیب بیشتری سپری کنی چون تنها کسی که برات میمونه فقط خودتی 

از اپیزودهای نیمه تاریک که در رادیو بینا بارگزاری شده استفاده کن کمک کننده است برات عزیزم 

حال خوبت با آگاهیت بدست میاد 

۱۴۰۱/۰۸/۰۲، ۱۲:۱۵

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید
کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات انجمن درد دل رادیو بینا می باشید
جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته
پر بازدید ترین تاپیک های امروز
رباعی
۱۴۰۱/۰۶/۱۰ ۲۲:۳۲:۰۹
تجاوز
۱۴۰۲/۰۱/۲۰ ۱۴:۱۵:۱۱
کمالگرایی
۱۴۰۳/۰۸/۲۵ ۲۱:۱۱:۵۴
بیشتر ببینید
داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته
داغ ترین های تاپیک های امروز