تبادل نظر

https://forum.radiobina.net/public/new/img/user-square.svg
dorikhor153
تعداد پست: 3
81 بازدید
عنوان تاپیک

کندی حافظه

سلام من ۶۱ سالمه و سالهاست نه کلاسی میرم و نه متاسفانه مطالعه ای و همش دغدغه های فکری .واقعا میخوام که برای کمک به خودم مطالعه کنم به کتابهای صوتی خیلی علاقه دارم و در دسترسترن ولی هر چی گوش میکنم تو حافظم نمیمونه وبعد چند دقیقه فکرم میپره و بارها و با رها مجبورم از اول گوش کنم فکر میکنم نکنه هوشم کمه یا دارم آلزایمر میگیرم چیکار کنم ؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید

۱۴۰۳/۰۹/۱۷، ۰۱:۱۹
https://forum.radiobina.net/public/new/img/user-square.svg
radio bina
تعداد پست: 0

درود بر شما بگذاریید براتون یک مثالی بزنم تا ابتدا این وضعیت را بهتر درک کنید و بعد براتون راه حل پیشنهاد کنم. ما هر سال با افزایش سن خصوصا از سن ۳۵ سالگی به بعد مقداری عضله از دست میدیم و استقامت بدنی ما کمتر میشه. یکی از روشهاش اینه که ورزش کنیم تا عضله سازی بشه. یک فرد عادی وقتی ورزش میکنه در ابتدا عضلاتش قدرت لازم ندارن که برای مثال وزنه های سنگینی برداره اما هرچقدر تمریناتش را بیشتر میکنه متوجه میشه عضلاتش دارن قوی و قوی تر میشن. برعکسش هم صدق میکنه یعنی هرچقدر کمتر عضلاتتون را تقویت کنید، به تدریج شاهد افت عضله هستید. حالا برگردیم سر موضوع حافظه. هرچقدر از مغزتون بیشتر استفاده کنید قدرت حافظه شما قوی تر میشه و هرچقدر کمتر ازش استفاده کنید، مغز شما قدرتش تحلیل میره، به اصطلاح ماهیچه هاش ضعیف میشه درست مثل عضله ها. پس در قدم اول این خیلی طبیعیه که مغز شما در حال حاضر قدرت لازم را نداشته باشه. یک سری فعالیت ها باعث میشهقدرت مغز بیشتر بشه، به اصطلاح بهش میگن خاصیت نروپلاستیسیته مغز، این ویژگی باعث میشه مغز شما حتی در دوران پیری رشد کنه، حالا این ویژگی را چطور باید فعالش کنیم؟ با یادگیری مهارت جدید، با ورزش، با چالش کشیدن مغزتون. یکی از چیزهایی که باعث ضعف توانایی مغز میشه نشخوار فکریه، چون ذهنتون اونقدر خسته میشه که نمیتونه مطالبی را به خاطر بسپره. پاسخ من اینه که اصلا نگران نباشید چون شما هنوز جوان هستید و به خاظر موهبتی که خداوند به مغز ما داده، در همین سن میتونید مجددا حافظه تون را تقویت کنید. ۲ توصیه براتون دارم خواهش میکنم اجرا کنید. برای قدم اول یک سری شعر یا ترانه انتخاب کنید و روزانه حفظش کنید. حفظ کردن اشعار یکی از راههای خوب برای تقویت حافظه ست. در کنار این کار سعی کنید شماره تماس اطرافیانتون را حفظ کنید و به صورت اتوماتیک باهاشون تماس نگیرید. مثلا اگر میخواید به دخترتون زنگ بزنید شماره اش را به صورت حفظی وارد کنید و بعد باهاش تماس بگیرید. در مورد پادکست ها اینکه گفتید مطلب در ذهنتون نمیمونه خیلی طبیعیه چون مطالب پادکست در حافظه کوتاه مدت ما میمونه، برای همه اینطوریه، اگه میخواید مطلبی در ذهنتون بمونه، نکات مهمش را بنویسید. امیدوارم این تکنیک ها کمتون کنه. رادیو بینا را در جریان پیشرفتتون بگذارید. موفق باشید

۱۴۰۳/۰۹/۲۴، ۲۰:۱۰

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید
کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات انجمن درد دل رادیو بینا می باشید
جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته
پر بازدید ترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته
داغ ترین های تاپیک های امروز