سلام و وقت بخیر
من مدت یکماه هست که با پسری آشنا شدم.
از نظر خانوادگی و سطح فرهنگی و شغلی و ظاهری و وضعیت مالی بسیار برای من قابل قبول هستن.
ما هر دو هم شغل و هم مسیر هستیم. ایشون قصد مهاجرت به آلمان رو دارن و من هم مشکلی در این زمینه ندارم.
ولی یک چیزی که در این فرد من رو نگران میکنه خصوصیات اخلاقی ایشون هست.
از روز اول حس کردم یک سری باگ های اخلاقی داره ولی نمیفهمم دقیقا مشکل کجاست، یه مقدار روابط اجتماعی خوبی نداره، مقداری حواس پرت هست،و به گفته خودش قبلا خیلی زود عصبانی میشده ولی الان نه.
در طی دوسال گذشته هم یک سری فایل هایی گوش داده و میده در مورد نزدیک شدن به خدا و مثبت بودن و... که خیلی تاثیر گذاشته روش. ازش پرسیدم مشکلی بوده که رفتی به سمت این فایل ها، گفت نه مشکلی نبوده ولی یک دوره شیش ماهه افسردگی داشتم ولی الان حالم خیلی خوبه.
چند وقت بعدش پرسیدم که چیشد که افسردگی گرفتی و اینا که گفت بعدا راجبش حرف بزنیم.
این رو هم بگم که خیلی آدم صادق و مهربون و باوجدانی هم هست.
میخواستم ببینم من باید توی این رابطه چیکار کنم، آیا ادامه بدم یا نه؟ آیا با کسی که افسردگی داشته میشه زندگی کرد؟
سلام
در حال حاضر تمرکز خودتون را بر روی نیازهایی که خودتون در یک رابطه احساس میکنید بگذارید و اجازه بدید زمان بیشتری بگذره،حداقل تا ۹ ماه با ایشون وقت بگذرونید و در موقعیت های مختلف واکنش ایشون را ارزیابی کنید
درود
ممنونم از پاسخ گوییتون
در پاسخ به:
سلام
در حال حاضر تمرکز خودتون را بر روی نیازهایی که خودتون در یک رابطه احساس میکن...
تست
در پاسخ به:
درود
ممنونم از پاسخ گوییتون
تست
در پاسخ به:
سلام
در حال حاضر تمرکز خودتون را بر روی نیازهایی که خودتون در یک رابطه احساس میکن...
من مشکلی از این بابت که باهاش آشنا بشم برای این مدتی که میفرمایین ندارم ولی راستش میترسم وابستگی عاطفی پیدا کنه و اگر من بگم نه حال روحیش بد بشه، این فکر منو رها نمیکنه.
به نظر شما نگرانی من در این مورد به جا هست؟
چیزی که بیشترین اهمیت را داره شما و نیازهاتون هست وقتی در شروع رابطه شفاف صحبت کنید و به ایشون یاداوری کنید که قراره مسیری را برای شناخت فراهم کنیم و مقصد قابل پیش بینی نیست،ایشون هم منطقی رفتار میکنند چیزی که به صلاح خودتون هست را انجام بدید
درود من این مدت متوجه شدم، ایشون اعتیاد نسبی به ریتالین دارن، اکنون قرص بوپروپیون هم مصرف میکنن و یه سری رفتار و افکار خاص هم دارن، میخواستم نظر شما رو برای ادامه مسیر بدونم.
سلام شادی عزیز در مورد سوال شما، لطفا پادکست «تکنیک اسکن مغز، قبل از آشنایی و ازدواج» را گوش کن، از وبسایت رادیو بینا بخش اپیزودها میتونی بهش دسترسی داشته باشی. من نمیتونم به جای شما تصمیم نهایی را بگیرم، بهتره با اگاهی از اطلاعاتی که در این پادکست توضیح دادم، به صورت مستقل خودت تصمیم بگیری .
سلام، سپاسگزارم از شما، چشم حتما گوش میدم
نظرات
دیدگاهتان را بنویسید