سلام وقت بخیر من میخوام اکثر مواد غذای که پروتین خوبی دارن رو مثل بادام . کردو . پسته . خرما خشک . کندر . جلبک اسپیرینا و میوه های خشک و چیز های دیکه که میشه خام ازشون استفاده کرد رو همه رو باهم پودر کنم و پودر شده همه اینهار یک بار در روز با شیر مخلوط کنم و بخرم به نظر شما اکر اینا همه باهم میکس بشن ایرادی نداره برای بدن و مغز خیلی ممنون
سلام ، راجع به چهار مغز که اصولا به صورت پودر شده استفاده میشه زیاد مطلب هست، اما در مورد اضافه کردن جلبک و تاثیرش اطلاعی ندارم. به نظر من به جای اینکه این ترکیبات را با شیر مخلوط کنید، با کمی عسل این پودر را مخلطو کنید و به صورت گلوله های کوچک دربیارید و هر روز میل کنید. تاثیر بهتری داره
ممنون من یک لیست از تمام اون موادی غذای که میخواستم باهم مخلوط کنم ایجاد کردم الان ارسالش میکنم ممنون میشم یه نگاهی بهش بندازید و اکر ایرادی داشت و یا چیزی توش بود که نیاز نیست کنار اون یکی مواد غذای باشه رو بکید که من پاکش کنم و ممنون برای ایده عسل مرسی
در پاسخ به:
سلام ، راجع به چهار مغز که اصولا به صورت پودر شده استفاده میشه زیاد مطلب هست، اما در مورد اضافه ک...
یک ایمیل میدید که من از اونجا ارسال کنم خواستم خواستم ایجا کپی کنم نشد
در پاسخ به:
سلام ، راجع به چهار مغز که اصولا به صورت پودر شده استفاده میشه زیاد مطلب هست، اما در مورد اضافه ک...
نظرات
دیدگاهتان را بنویسید