سلام مریم عزیزم امیدوارم که سلامت وشاد باشید مریم عزیزم درباره دخترم که دچار احساس عدم امنیت شده مزاحمت شدم در طول این مدت با راهنمایی شما وگوش کردن به پادکست های شما توانستم حس جرات مندی خودم را قوی کنم وخواسته هام را به همسرم صریح بیان کردم وبرای رشد فردی در ورکشاپ های شما شرکت کرده ام والان حا روحی خودم بهتره وهمسرم دو هفته هست به منزل برگشته وهردو برای زندگیمون تلاش میکنیم البته من این بار رفتارم را تغییر دادم وبرای خودم ارزش واحترام بیشتری قائل هستم واجازه نمیدم همسرم خط قرمزهام را رعایت نکنه ومتقابلا منهم بهش احترام می گزارم وجلوی بچه دعوا نمیکنیم ودر تربیت بچه با هم هماهنگ تریم وقت بیشتری با دخترم می گزرانم وباهم اما جدا به کلاس یوگا مادر وکودک می رویم ووکلا از محبت ووقت سعی میکنم کم نزارم اما بازهم امروز دخترم از مدرسه زنگ زد با گریه که من حتما برم برم دنبالش نه پدرش با اینکه پدرش دیوانه وار عاشقشه واین موضوع من را به ریخته مریم عزیم بگو چه کار کنم دخترم سریع تر از این حالت خارج بشه خیلی نگران ایندشم روابط من ودخترم بسیار با هم خوب هست وباهم مثل دوتا دوست هستیم دخترم همه چیز را برای من تعریف میکنه نمیدونم چرا اینطور شده کمکم کن
سلام اول از هرچیز بهتون تبریک میگم که با همسرتون مجددا زندگی مشترک را تشکیل دادید و روی خودتون کار کردید
پاسخ سوال بسیار ساده ست اما در عین سادگی تلاش و همت شما و همسرتون را میطلبه،دخترتون تا الان به خاطر شاهد بودن مشاجرات شما و همسرتون دچار عدم امنیت شده، باید بهش زمان بدید تا مجددا مطمین بشه ارامش برگشته.دخترتون نیاز داره صمیمیت و محبت بین شما و همسرتون را ببینه،اگر این کار را در حقش انجام بدید در اینده درگیر روابط ناسالم نمیشه و به خاطر عدم امنیت وارد روابط نامناسب نمیشه.سعی کنید هرازگاهی سه نفری یک فعالیت مشترک انجام بدید،مثلا یک بازی فکری را سه نفری خونه انجام بدید یا پانتومیم بازی کنید،پیاده روی سه نفره برید ،وقتی با دخترتون تنها هستید براش بگید که پدرش را دوست دارید ،در مورد خودتون و همسرتون وقتی کمی اوضاع بهتر شد به مشاور خانواده رجوع کنید تا جفتتون تخلیه هیجانی بشید،مراجعه به مشاور خانواده خصوصا وقتی همه چیز نسبتا اروم هست بیستر تاثیرگذاره تا اینکه وقتی بحث و اختلاف دارید به مشاوره رجوع کنید.اگر میخواید دختر شما مهمتر خود شما و همسرتون روابط پایداری را تجربه کنید،وقت بگذارید،اجازه بدید دخترتون امنیت و صمیمیت را از نزدیک ببینه تا مجددا امنیت را احساس کنه
نگران نباشید، به تدریج دخترتون اروم تر میشه به شرط اینکه مادر و پدر را شاد در کنار هم ببینه
خیلی متشکرم
نظرات
دیدگاهتان را بنویسید