سلام وقت بخیر من قبلا نیازی به جنس مخالف نداشتم و وقتی ازدواج کردم و جدا شدم نیاز روحی در من ایجاد شد بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه ؟الان نه دوست دارم دیگگه ازدواج کنم و هم اینکهدوسدارم با فرد مورد پسندم وارد رابطه بشم صلا بلاتکلیف شدم نمیدونم با خودم چند چندم و دارم چیکار میکنم
درود دوست عزیز
گاهی اوقات افراد تعاملات زیادی دارند و حتی ممکنه مدام در مهمانی و دور همی وقتشونو بگذرونن چرا که از تنهایی و روبه رو شدن با خودشون ممکنه مشکل داشته باشند اما عده ای دیگه با اینکه تنها هستند از بروبه رو شدن با خودشون لذت میبرن، لذتی که در تنهایی دارن را با هیچ چیزی نمیتونن مقایسه کنن. تعاملات اجتماعی خیلی هم خوبه اما قبلش اول باید از تنهایی خودمون لذت ببریم، این خیلی کمک میکنه که حتی توی روابط هم به طرف دیگه خیلی چسبندگی نداشته باشیم. من به شما پیشنهاد میدم یک مهارت جدید یاد بگیرید مثلا یک ورزش جدید که تا الان تستش نکردید یا مثلا شنا، نقاشی ، گویندگی
سعی کنید از وقت گذروندن به تنهایی با خودتون لذت ببرید مثلا تا حالا تنهایی سینما رفتید؟ یا کافه ، رستوران؟ تستش کنید تا از تنهایی با خودتون و خلوت کردن لذت ببرید. با اینکار وقتی رابطه ای را شروع کنید خیلی وابسته به طرف مقابل نمیشید و یا رفتارهاش خیلی هیجاناتتون دستخوش التهاب نمیشه. سعی کنید کتاب خوندن را هم شروع کنید، کتاب معنای زندگی از اقای جیمز هالیس کتاب خوبیه حتما مطالعه اش کنید.
نظرات
دیدگاهتان را بنویسید