عشقم بعد از دوسال رهام کرده و نمیتونم باهاش کنار بیام برام خیلی سخته و هرروز سختتر میشه نمیدونم باید چیکار کنم
دلم میخواد برگرده
شما خودت ارزشمندی دلیلی نداره منتظر ادمی باشی که برات ارزش قائل نیست و باب میلش نیستی
سلام
در مورد رفتن عشق فرمودید، عشقی که رفتنی است همان بهتر که برود، زیرا که عشق نیست، و آن توهم عشق است...
اما اینکه خودتان درگیر رفتن عشقی هستید که عشق نبود، باید بررسی کنید که به دلیل کدام نیازتان است که به جهت رفع آن نیاز به حضور او وابستهاید و به خواستاری بودن و برگشت ایشان رضایت ذهنی دارید...
با تشکر
مرسی از شما بخاطر ارسال نظرتون
این آقا همیشه حامی من بود و همیشه تو همه کارا بهم کمک میکرد و توجه و محبت خیلی زیادی به من داشت
در پاسخ به:
سلام
در مورد رفتن عشق فرمودید، عشقی که رفتنی است همان بهتر که برود، ...
سلام و عرض ادب خدمت شما
همانطور که شما الان در نبودشان به ایشان فکر میکنید، ایشان هم از طرف خود به فکر شما هستند و اینطور نیست که فراموشتان کرده باشند، چون مدت باهم بودنتان اندک مقداری نبود که از همدیگر خاطره نداشته باشید، وجود آن خاطرات ذهنی در حافظه باعث به فکر فرو رفتن هر دوی شما نسبت به همدیگر خواهد بود...
اگر علت جدایی مسئلهای بغرنج و غیرقابل تحمل بود، بنابراین نفرت آفرین خواهد بود و ایجاد جذب و کشش برای طرفین به همراه نخواهد داشت...
اما شما گویا با وجود این کششی که برای دوباره باهم شدنتان دارید، به نظر میرسد علت و مسئله جدایی شما از دلایل بیاهمیتی باید بوده باشد که میتوانید از آن صرفنظر کنید و دوباره ادامه دهنده باهم بودنهایتان باشید...
در اینصورت چون طرفین موضوع فقط دو نفر هستند، بهرحال یک نفر باید پیش قدم شود و برای ایجاد ارتباط اقدام کند...
شاید ایشان هم از آن طرف منتظر شما هستند که شما در این مورد اقدام کنید...
بهرحال شما که خودتان بهتر از همه از جریانات خودتان اطلاع دارید میتوانید بهترین تصمیم را برای خودتان در اینباره بگیرید...
موفق باشید
در پاسخ به:
مرسی از شما بخاطر ارسال نظرتون
این آقا همیشه حامی من بود و همیشه...
مرسی دوست عزیز بخاطر ارسال نظر
جدایی ما به دلیل مخالفت خونواده آقا برای ازدواج بوده چون من یکبار ازدواج کردم و مادرشون مخالف هستن و این آقا بدون مشورت بامن با خونوادشون درمیون گذاشتن ما قصد داشتیم هردو برای دکترا اپلای کنیم و کلی برنامه داشتیم
در رابطه با پیش قدم شدن من بعد از دو هفته باهاش تماس گرفتم و حال اون خیلی بدتر از من بود و حتی موقع حرف زدن گریه میکرد و میگفت که خیلی دوستم داره ولی صلاح و آینده من هم براش اهمیت داره و بهترین تصمیم جدایی هست
در پاسخ به:
سلام و عرض ادب خدمت شما
همانطور که شما الان در نبودشان به ایشان فکر میکنید...
نظرات
دیدگاهتان را بنویسید