سلام شبتون بخیر بار دوم هست سوالم و میپرسم جواب ندادین😔
من ۳۷ سالمه و خواستگارم ۴۲ ساله
با ایشون تقریبا ۷۰ تا ۸۰ درصد تفاهم داریم و ایشون واقعا به من علاقه دارن.خیلی احترام میزارن و اولویت اولشون من هستم .۲ ماهه داریم آشنا میشیم و ۶ بار هم حضوری صحبت کردیم .کار و خانوادشون ماهشهر هست و من اهواز هستم. دو تا ایراد من گرفتم یکی رفت و آمد کارشون بود که ۱ ساعت تو راه هستن ولی ایشون مشکلی ندارن که بیان اهواز و دیگری هم اینکه خرید خونه اهواز هست. وضعیت مالی ما متوسط هست .من خودم شاغلم و ایشون هم شاغل هستن و خانواده متوسطی دارن و کامل مستقل هستن.ظاهر خوبی هم دارن .من همیشه خواستگار دارم اما خب ایشون نسبت به بقیه خواستگارا خیلی علاقه مند هستن و در عمل هم علاقه رو نشون میدن با اهمیت و احترام به من. اصرار دارن با خانواده بیان خواستگاری من جلسه اول حس خاصی نداشتم ولی جلسه دوم حس بهتری داشتم و جلسات بعدی حس خوبی پیدا کردم ولی من نمیتونم تصمیم بگیرم به چند دلیل یکی اینکه ایشون رو با بقیه خواستگارا از لحاظ ظاهر و مادیات مقایسه میکنم،مثلا همیشه دوست داشتم قد همسرم خیلی بلند باشه ایشون ۱۸۰ هستن من ۱۷۰.
خواستگاری هم دو سال پیش داشتم خیلی خواهرشون اصرار میکردن که آشنا بشیم اما من قبول نکردم. حالا همش فکر میکنم کاش با اونم آشنا میشدم نکنه از این بهتر بود و فلان. فکر میکنم قدش بلندتر بود و هیکلی تر نکنه در آینده همش بهش فکر کنم
و اینکه ۴ سال پیش خواستگاری داشتم بهش علاقه مند شدم ۶ ماه آشنا شدیم اما ایشون اصلا علاقه ای به ازدواج نشون نمی داد و منم میگفتم برخورد خوبی نداشت.فقط حرف جنسی میزد یا میخواست بدن و لمس کنه اگه کافه یا رستوران بودیم. حتی یه شاخه گل هم تو این ۶ ماه به من نداد و نگفت دوستت دارم اما من دوستش داشتم بعد مدتی خودمکات کردم . وخیلی هم زجر کشیدم .الان اونم تو ذهنمه که نکنه برگرده ؟ حالت انتظار دارم.
همش بغض دارم و واقعا قدرت تصمیم گیری ندارم. خیلی مقایسه میکنم خواستگارها رو یا به حرف مردم اهمیت میدم.
چقدر به ظاهر و مادیات باید اهمیت بدیم؟ اخلاق چقدر نقش داره در انتخاب؟
خواهش میکنم کمکم کنید نشخوار ذهنی داغونم کرده.همش فکر میکنم ممکنه مورد بهتری بیاد
عزیزم اول ازت میخوام اپیزودی با عنوان: معیارهای انتخاب همسر، را از وبسایت رادیو بینا یا کانال تلگرام گوش کنی، خوب و با دقت و تمرکز اون اپیزود را گوش کن و بعد مجددا برای من اینجا پیام بگذار، میخوام ببینم با توجه به این اپیزودی که شنیدی، نظر خودت چیه . منتظرتم.
نظرات
دیدگاهتان را بنویسید