سلام مريم جان عزيز و مهربان
بنده تك فرزند داشتن رو دوست دارم ولي بيشتر فكر آينده ي پسرم هستم كه خواهر يا برادري ندارد ، جهت مقابله با اين افكار چه راهكارهايي رو پيشنهاد مي فرماييد 🙏🏻🌹
سلام زهرا جان، قبل از هرچیز میخوام برای خودت با جزییات بنوییسی که وقتی میگی تک فرزندی را دوست داری، چه چیزی مدنظرت هست؟ دوست داشتن یک عبارت کلی هست و جزییاتی درش نیست،مثلا یک خانواده ای به دلایل مالی و یا شاغل بودن زن و شوهر، چاره ای جز یک فرزند ندارند و یا قادر به مراقبت از فرزند دوم نیستن. درواقع تشخیص اینکه شما توانایی مدیریت بچه بیشتر را دارید یا نه به خودتون بستگی داره. هیچ کسی در جایگاهی نیست که به جای شما صلاحیت تصمیم گیری در مورد تک فرزند بودن یا تعداد فرزند بیشتر را داشته باشه پس این تصمیم شما باید با رعایت همه جوانب باشه. ابتدا مزایا و معایب تک فرزندی را سرچ کن، در وبسایت های مختلف مقالات بسیار متعددی در این خصوص هست و تنها با یک کلیک میتونی از رفرنس های معتبر به صورت ریشه ای اطلاعات بیشتری کسب کنی. اما برای اینکه تصمیم نهایی را بگیری من پیشنهاد میکنم با یکی از کارشناسان حوزه کودک وبسایت رادیو بینا که مورد تایید ما هست وقتی را برای مشاوره تنظیم کنی، این تصمیم بزرگیه و به قول خود شما در آینده فرزندت هم تاثیر گذاره، پس بهتره با کسی که به صورت تخصصی در حوزه کودکان تحقیق و مطالعه میکنی صحبت کنی
سلام، دوست عزیز، تصمیم به داشتن فرزند دوم کاملا بسته به شرایط و خواست و تصمیم زن و شوهر هست، نه فرزند اول، یا تنهایی و منفعت فرزند اول.
اگر شرایط داشتن فرزند دوم رو ندارین، یا خواسته قلبی شما نیست، یا تنها بخاطر اینکه فرزند اول تنها نباشه میخواین اقدام کنید، بهتر هست صبر کنید و بیشتر آگاهی درمورد فرزندپروری کسب کنید.
فرزندان ما اگر مهارت های اجتماعی رو کسب کنند، در محیط امن و صمیمی خانوادت بزرگ بشن، در آینده میتونن محیط و دایره اجتماعی خوبی رو برای خودشون بسازند که نیازهای اجتماعی و ارتباطی اشون رو برطرف میکنه.
بالاخص وقتی فاصله سنی فرزندان زیاد باشه، عملا فرزند دوم اصلا نمیتونه کاری برای تنهایی فرزند اول انجام بده
نظرات
دیدگاهتان را بنویسید