تبادل نظر

https://forum.radiobina.net/public/new/img/user-square.svg
user_85530005
تعداد پست: 3
20 بازدید
عنوان تاپیک

وسواس فکری

سلام ودرود به دوستان و رادیو بینا..خوشحال شدم که گفتید تو این ماه میخواید درمورد وسواس فکری صحبت کنید..یه چیزی خواستم بگم..جدیدن ترس دارم نکنه این وسواس فکری من به جنون منجر بشه..درمورد اسکیزوفرنی میخونم یجاهایی یهو استرس میگیرم..میگم نکنه اینجوری بشه..میرم تو لاک خودم ..انگار حالات مه مغزی میگیرم..انگار اطرافم توجهم کم میشه و خوب نمیتونم ارتباط برقرار کنم..بعد..جدیدن میگن rtmsبرای افسردگی و اضطراب و وسواس مفیده..نمیدونم چیکار کنم.الان فهمیدم افسردگی و وسواس انگار با هم مرتبطن..خداوکیلی خیلی موضوع وسواس رو باز کنید..حتی تو قران یجایی گفته من شر الوسواس الخناس...از اونجایی که گفتید درمان پذیره خوشحال شدم..این چندموردو گفتم که مارو بهتر بفهمید..اصن تو پیج ها هم کمتر درموردش صحبت میشه...اخه چرا..ما سردرگمیم...گاهی میگم خوشبحال همه این ادم هایی که وسواس ندارند..وسواس من شست و شویی نیست...اضطرابی میشه...بخاطر یسری افکار بیهوده که انگار انتساب علتشون به این چیزا منو بع اضطراب میکشونه..من امیدوارم به اندازه ای در موردش صحبت کنید که کل ناامیدی هامون هیچ بشه و اندازه ای باشه که کامل ترین پکیج درمان وسواس حتی به شمار بیاد...خدا حفظتون کنه..ما از دوردست ترین شهر ها پیام میدیم..و اینو بگم کسانی که اینطور در پی حل مشکلات مردمند و در پی اعمال صالحند بی شک در رحمت پروردگارند...خدا حفظتون کنه..خیلی با گروهتون حال میکنم...دمتون گرم🤝🏻🫡🌸👏توکل بر خدا

۱۴۰۴/۰۸/۰۶، ۱۴:۳۵

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید
کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات انجمن درد دل رادیو بینا می باشید
جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته
پر بازدید ترین تاپیک های امروز
وسواس فکری
۱۴۰۴/۰۷/۲۸ ۰۱:۱۸:۵۹
وسواس فکری
۱۴۰۴/۰۸/۰۶ ۱۴:۳۵:۱۶
نشخوار ذهنی
۱۴۰۳/۰۱/۳۱ ۱۸:۵۳:۳۱
بیشتر ببینید
داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته
داغ ترین های تاپیک های امروز