تبادل نظر

https://forum.radiobina.net/public/new/img/user-square.svg
تعداد پست: 1
51 بازدید
عنوان تاپیک

یادگیری زبان و مهاجرت

سلام وخسته نباشید به تیم پرتلاشتون واقعاممنونم ازتون خانم زنوزی مدتی هست میخام زبان انگلیسی یا آلمانی یادبگیرم اما نمی‌دونم چطورشروع کنم و ازکجا ونمیدونم اول کدوم زبان وشروع کنم و نمی‌دونم قبل مهاجرت زبان یادبگیرم بهتره یانه اول مهاجرت بعد زبان خیلی نیاز به کمک تون دارم

۱۴۰۴/۰۵/۱۴، ۱۴:۵۴
A Radio Bina
تعداد پست: 1

درود بر شما راستش رو بخوای، اول از همه باید ببینی دقیقاً می‌خوای کجا مهاجرت کنی. اگه هدفت کشورای انگلیسی‌زبان مثل کانادا، آمریکا یا استرالیاست، خب فقط انگلیسی رو بچسب. اگه می‌خوای بری آلمان یا اتریش، وقتتو با انگلیسی هدر نده، مستقیم برو سراغ آلمانی. یاد گرفتن هر دو تا با هم؟ واقعاً فقط وقت‌تلف کردنه، چون تمرکزت پخش میشه و هیچی رو درست یاد نمی‌گیری. یه نکته مهم‌تر: زبان رو بذار برای قبل از مهاجرت. چرا؟ چون وقتی وارد یه کشور جدید می‌شی، حتی برای کارای ساده مثل خرید، رفت‌و‌آمد، یا حتی پر کردن یه فرم ساده، نیاز به زبان داری. اگه زبان بلد نباشی، فشار روحی مضاعف میاد روش و کارت خیلی سخت‌تر میشه. حالا شروع از کجا باشه؟ همین الان، بدون بهونه. لازم نیست بری کلاس یا کلی پول خرج کنی. اینترنت پر از منبع خوب و رایگانه: • اپ‌هایی مثل Duolingo یا Memrise • ویدیوهای یوتیوب مخصوص زبان‌آموزها • فلش‌کارت Anki برای حفظ لغت • فیلم و سریال با زیرنویس خلاصه‌ش اینه: مقصدت رو مشخص کن، فقط همون زبان رو بخون، قبل مهاجرت شروع کن، و امروز رو از دست نده از نظر تحقيقات علوم اعصاب : وقتی بحث یادگیری زبان مطرح می‌شه، مغز ما خیلی هوشمند عمل می‌کنه، اما یه حقیقت علمی مهم هست که باید بدونی: مغزت به زمان و تکرار نیاز داره، نه فشردگی و استرس مطالعات علوم اعصاب نشون دادن که: • یادگیری زبان یه مهارت پیچیده‌ست که بخش‌های مختلف مغز رو درگیر می‌کنه (حافظه، شنوایی، گفتار، و تصمیم‌گیری). • اگه تو محیط فشار و اضطراب (مثل بعد از مهاجرت، وقتی همه‌چی جدیده) بخوای زبان یاد بگیری، مغز به‌خاطر ترشح هورمون‌هایی مثل کورتیزول، کمتر توان یادگیری داره. • در عوض، اگه قبل از مهاجرت تو شرایط آروم‌تری زبان بخونی، مغزت راحت‌تر مسیرهای عصبی مرتبط با زبان رو می‌سازه مطلب بعدى: نوروساینس ثابت کرده که حفظ لغات و ساختارهای زبانی، وقتی در فواصل زمانی منظم تکرار بشه، خیلی مؤثرتره تا وقتی فشرده و یک‌باره بخونی. این همون چیزیه که اپ‌هایی مثل Anki بر اساسش کار می‌کنن. پس به نظر من و تحقيقات علمى هرچی زودتر شروع کنی، مغزت فرصت بیشتری برای ساختن مسیرهای یادگیری داره. • اگه بذاری بعد مهاجرت شروع کنی، علاوه بر درگیری‌های زندگی، مغزت هم زیر فشار یادگیری قرار می‌گیره و بازدهت میاد پایین در اكادمى انلاين راديو بينا دوره رايگان عصب شناسى مطالعه رو كه رايگان هست طى كنيد https://radiobina.net/workshops/9/effective-learning موفق باشيد

۱۴۰۴/۰۵/۱۷، ۱۷:۲۵

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید
کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات انجمن درد دل رادیو بینا می باشید
جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته
پر بازدید ترین تاپیک های امروز
رابطه جنسی
۱۴۰۳/۰۱/۳۰ ۱۸:۴۱:۵۴
رابطه
۱۴۰۳/۰۲/۰۴ ۱۳:۰۴:۲۱
بیشتر ببینید
داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته
داغ ترین های تاپیک های امروز