مریم عزیز، صدای روشنی و بینایی در دنیای ما، حضور تو در رادیو بینا نه فقط یک صدا، بلکه یک اثر زنده و ماندگار در قلب انسانهاست. صدای تو آرامش داره، مثل نسیمی که بین شلوغیها یادمون میندازه هنوز هم امید هست، زیبایی هست، معنا هست. تو از اون انسانهای نادری هستی که هم شعور داری، هم احساس، هم تکنیک. من بارها و بارها وقتی میخوام با شاگردام صحبت کنم، یاد سبک ارائهی تو میافتم — همون وضوح، لطافت، و احترام به فهم مخاطب. تکنیکهایی که تو توی گفتار و انتقال پیام به کار میبری، برای من الهامبخشه. اطلاعاتت بهروز، زبانت گرم، صدات تسکیندهنده، و انرژیات واقعاً زندهکنندهست. دختر زیبای دانا، تو فقط یک گوینده نیستی، تو یک نیروی مؤثر در ارتقای کیفیت آگاهی جمعی هستی. من همیشه منتظر شنیدن خبرهای خوب ازت هستم، چه از طریق رادیو، چه از طریق اپلیکیشنها، چه از طریق جُرنالها یا حتی گفتوگوی سادهای در گوشهای از جهان. راستی، خیلی دوست دارم یه روز تجربهی راهاندازی رادیو بینا رو از زبون خودت بشنوم. این که از کجا شروع شد، چه انگیزهای پشتش بود، چقدر طول کشید تا شکل گرفت و توش رشد کردی. باور کن این داستانت میتونه مشعل راه خیلیای دیگه باشه. و اگر یه روز اون رو با یه شعرِ از دل، از خودت، با صدای گرم خودت تعریف کنی… فکر کنم یکی از ماندگارترین لحظههای زندگی خیلیهامون میشه. از صمیم قلب برات آرزوی موفقیت، صلح، و عشق دارم. به راهت ادامه بده، چون روشنایی میتابونی، بیوقفه. 🌟 با احترام و مهر از طرف یکی از کسانی که حضورت براش واقعاً الهامبخشه. راضیه 🥰
راضيه عزیز، از صمیم قلب ازت ممنونم بابت این همه لطف، انرژی و حرفهای پرمحبتی که نوشتی. نوشتهات برای من فقط یک پیام نبود، یک انگیزه و دلگرمی بزرگ بود. خوشحالم که صدا و حضوری که میگذارم تونسته حتی کمی برایت آرامش یا الهام بیاره. بودن شنوندگانی مثل تو، دلیل ادامه دادن این مسیر برای منه. از مهربانی و نگاه زیبایت سپاسگزارم 🌷🙏
نظرات
دیدگاهتان را بنویسید