همش دلم میخواد خودمو از یه بلندی پرت کنم پایین درصورتی که فوبیا ارتفاع دارم هستم از زندگی کردن چیزی جز درد و غم نداره به دنیا اومدیم که چی بشه؟ زندگی کنیم که چی بشه کسی کسی رو دوس داریم ن دوس داشته میشیم نه میشه به اهدافمون برسیم ن میشه آزاد باشیم زندگی کنیم که چی بشه؟ قبلا هم همچین افکاری داشتم به مرور سعی کردم کنترل کنم و اسنترا هم میخورم نمیدونم شاید چند شبه نمیخورم دوباره این حسا برگشته ولی خب چرا باید حال خوب من به قرص وصل باشه چرا تموم نمیشیم کاش جنگ شه و هممون بمیریم اگه مامان بابام نبودن قطعا خودمو راحت میکردم با اینکه دلیل این حالم خودشون هم میتونن باشن:) خستم خیلی..
کاش جنگ بشه هممون بمیریم 🤨🧐🤔 حالا چرا همه رو با هم جمع بستی!!!😂😂😂 با این تفاسیر؛ قرص رو ادامه بده ،که منفعتش بیشتر از مضراتش هست 😂 من هم خودم آسنترا میخورم، خیلی خوب جواب داده (دست سازنده اش درد نکنه ،هوای ما قاتی ها رو داشته😂)وگرنه ،خیلی علاقه عجیبی رو در خودم احساس میکنم فاعل به فعلی باشم که همه مردم رو یکجا زیر و زبر کنم و اسمم تو گینس به عنوان خدای روانی ها ثبت بشه ولی شوربختانه دیگه نسلی باقی نخواهند ماند ،که بخواد اسمم جایی ثبت بشه/ 😂😂😂 فوبیا ارتفاع 🧐 آخ آخ آخ/ من خودم خدای فوبیای ارتفاع هستم /مقوله ارتفاع و پرش از ارتفاع کلا کنسل/
نظرات
دیدگاهتان را بنویسید