تبادل نظر

https://forum.radiobina.net/public/new/img/user-square.svg
user_71126704
تعداد پست: 1
387 بازدید
عنوان تاپیک

11111111111

سلام🌷 ممنون که انقدر اطلاعات مفید برامون میذارید خسته نباشید من یک سال دنبالتون میکنم پادکست هارو یادداشت میکنم و بیشتر مواقع رعایت میکنم مشکلاتی که داشتم، ارتباط با همسرم خداروشکر خیلی بهتر شده فقط خانوادم🥺 چند سالی هست که هر چقدر میگذره خانوادم عجیب تر میشن نمی‌دونم اسمش چیه بهش چی میگن ولی رفتارهای عجیبی دارن خنده های الکی....به حرفایی که اصلا خنده نداره میخندن و هر چقدر میگذره داره بدتر میشه برادر بزرگ ترم حدود 50سالشه تحصیل کرده ست و 15 سال در مورد جهان های موازی و نجوم کتاب می‌نویسه اخرای کتابشه و همین اواخر رفتارهای خاصی پیدا کرده قبلاً خیلی قشنگ حرف می زد رفتار مناسبی داشت ولی جدیدا یه مقدار لکنت پیدا کرده و یه وقتایی به چیزایی که خنده دار نیست می‌خنده به جز اون دو تا برادر دیگم با مامانم همینطور شدن در صورتی که قبلاً اینجوری نبودن همش خنده های بی دلیل و از ته دل یه جمله عادی میگن تا چند دقیقه تکرارش میکنن و قهقهه میزنن هم دلم براشون میسوزه هم خجالت میکشم جلوی بقیه و اینکه آیا این مشکل به هوش بالا مرتبطِ؟ آخه زنداداشم رفته بود مشاوره گفته بود کسایی که باهوشن سنشون می‌ره بالا دچار اختلال میشن😔 خیلی ناراحتم اصلا من میتونم کمکشون کنم؟ چیکار باید کرد

۱۴۰۳/۰۹/۳۰، ۱۵:۲۷

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید
کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات انجمن درد دل رادیو بینا می باشید
جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته
پر بازدید ترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته
داغ ترین های تاپیک های امروز