سلام. اینقد حالم خرابه که خدا میدونه😭 نمیدونم واس کی دارم پیام میفرستم کی پیامم رو میخونم ولی فقط میدونم افکار خودکشی تو سرم دارم... من در رابطه متأهلی خودم دچار خیانت شدم و مشکلی که الان دارم اینکه علیرغم اینکه همسرم به روال عادی برگشته و تو زندگی تقریبا روال همیشگی برقراره ولی متاسفانه من نتونستم ازون خانم دل بکنم و دچار بدترین و شدیدترین حالات روحی روانی شدم!!!😭 متاسفانه اون خانم هم متأهل بودن و این شرایط رو برای هردوی ما بشددددت سخت کرده و احساساتی مثل دوست داشتن، عذاب وجدان، استرس و اضطراب، افسردگی، خشم، شادی بیموقع و ... گریبانگیرم شده! دارم از هم میپاشم فرو ریختم، تورو خدا کمکم کنین...
سلام مساله خیانت را فعلا فراموش کنید و نقطه تمرکزتون را بگذارید روی دلایلی که باعث شده به خانم دیگری علاقمند بشید. ببینید چه چیزهایی در رابطه فعلی شما دچار کمبود هست؟ چه چیزهایی در رابطه قبلی شما جذاب بوده که شمارو به خیانت سوق داده؟ آیا دنبال هیجان و ماجراجویی هستید؟ آیا دنبال تنوع هستید؟ آیا رابطه جنسی خوبی را تجربه نمیکنید؟ و نکته بسیار مهم، مساله این هست که ارتباط با خانمی که متاهل هست، خدایی ناکرده اگه برملا بشه هم مشکلات سخت قانونی و هم تنش های بسیار ناموسی را باتوجه به فرهنگ و اعتقادات اسلامی -ایرانی براتون به همراه داره. تلاش و وقتتون را روی بازسازی رابطه فعلیتون قرار بدید، شماره همراهتون را تغییر بدید و هرچیزی که شمارو به خانم قبلی مرتبط میکنه، قطع کنید.
نظرات
دیدگاهتان را بنویسید