با سلام من مدتهاست مشکل بی حوصلگی و بی انگیزگی در انجام کارهارو دارم فکر میکنم چون زیاد اصل نت گردی و مجازی هستم و اینقدر اینها لذت بخشی یا دوپامین بالا ایجاد میکنن که دیگه کارهای دیگه برام جذابیت نداره و حوصله انجام هیچ کاری رو ندارم موقع برگشت از سرکار اکثرا تو نت هستم حتی حوصله غذا درست کردن هم ندارم و باید خیلی خودمو زور کنم تا گوشی رو کنار بگذارم و مثلا ورزش یا مطالعه کنم راهکار خوب و عملی اراءه بدین در ضمن مشکل جسمی و کمبود ویتامین ها ندارم و لیشتر احساس میکنم تنبلی از سردی مغزه به قول طب سنتیها
سلام در یوتیوب رادیو بینا برید در اونجا چندین ویدیوی مفید راجع به تنبلی و بی انگیزگی هست که بهتون کمک میکنه
اما به صورت کلی، وقت گذروندن در شبکه های اجتماعی شمارو کسل و بی انگیزه میکنه طبیعیه. پیشنهاد میکنم یک کاری که اصلا دوست ندارید انجام بدید را انتخاب کنید و هر روز یک بخش کوچیکی از اون کار را طبق عادت انجام بدید، اگه میخواید رازش را براتون بگم اینه که بخشی در مغز با عنوان سینگولیت قدامی ، مخصوص اراده ست. وقتی شما کاری که دوست ندارید را حتی شده با اکراه انجام میدی، این بخش مغز تقویت میشه و درنتیجه اراده تون بیشتر میشه و انگیزه جاش میاد. پس جواب در همون کاریه که انجامش نمیدی، حتی شده با اکراه یک فعالیت انتخاب کن اما دقت کن چیزی باشه که تمای انجامش را نداری.
نظرات
دیدگاهتان را بنویسید