سلام درود بر رادیو بینا🫶🏻 من توی روابط ام با همسرم و پسرم دایما دچار مشکلات تکراری میشم دچار یه چرخه معیوب پسرم رو دایما سرزنش میکنم همسرم هم هیچ وقت توجه و همکاری لازم رو نداره دچار سردردهای میگرنی عصبی شدم یادگیری ام هم کم شده ممنون میشم راهنمایی کنید البته دایما پادکست هاتو رو گوش میکنم مدام سپاسگزارم خوبی هاتوم ماندگار🌺🙏🏼
همسرم هیچ وقت توجه و همکاری لازم را نداره. این جمله شماست که با هیچ وقت شروع شده، هیچ وقت یعنی در طول سال های زندگیتون همسرتون هیچ وقت همکاری نکرده. اما به نظرتون آیا اینطوره؟ اولین اشتباه از همین کلمات شروع میشه. باید جزیی به مساله نگاه کنید. یک ورق بردارید و بنویسید در چه موضوعی دقیقا ایشون همکاری نمیکنن؟ دلیل عدم همکاریشون را بنویسید، مثلا همسر شما نسبت به خانواده بی اهمیت هست؟ایا همسرتون برای تامین هزینه های زندگی تلاش میکنه؟ یا نسبت به این موضوع هم بی اهمیت هست؟یک یا چند موردی که همسرتون توجه نمیکنن را بنویسید. احساس شما از اینکه همسرتون همراهی نمیکنن چیه؟ دقیقا احساستون را بنویسید مثلا ایا با این بی توجهی همسرم نشون میده که من بی ارزش هستم؟ چه چیزی در این موضوع واقعا داره منو ازار میده؟ برای این سوالات وقت بگذاریدلطفا
نظرات
دیدگاهتان را بنویسید