تبادل نظر

https://forum.radiobina.net/public/new/img/user-square.svg
user_28031387
تعداد پست: 3
768 بازدید
عنوان تاپیک

اضراب استرس. مشکلات خانوادگی و از همه بدتر لکنت زبان

سلام. روز بخیر. خیلی چالشهای زیادی دارم. از زندگی پر از تنشم با همسرم جلوی چشم بچه ها تا اصطراب ها واسنرسها و فکرو خیالها. ولی از همه مهمتر که باعث شده با مرز جنون برسم این لکنت زبان لعنتیه که تازه سه چهار ماهه اومده و باعث شده برای صحبت کردن همش مکث کنم وتمرکز کنم. اکه بخام یکدفعه صحبت کنم سخت میشه. و بعضی وقتها کلمات یا میره که اداشون کنم اکثرا باید شکل چیزی و که میخام بکم تو ذهنم حلو چشمم بیارم تا بتونم تلفظ کنم. و واقعا درمانده شدم. ایا خوب شدنی هست یا میخام بدتر بشم. لطفا اگه میتونین کمکم کنین😔😔

۱۴۰۳/۰۵/۱۸، ۱۳:۳۱
https://forum.radiobina.net/public/new/img/user-square.svg
radio bina
تعداد پست: 0

درود بر شما وقتی مغز باتنش ها و استرس های زیادی مواجه میشه، به اصطلاح علمیش میگن مغز در حالت گزیر با جنگه. این ابتدایی ترین شکل محافظت مغز از ما دربرابر خطرهاست، مغز شما دچار استرس زیادی شده، بگذارید ساده بگم، مثل بچه ای که مدت ها تحت فشار بوده عملکردش دچار مشکل شده و به صورت لکنت زبان به شما نشون میده یک جایی در خطره. جواب خیلی ساده ست اما آیا شهامتش را دارید که برای حال خوب خودتون قدمی بردارید؟ اگه بله لطفا به توصیه های من گوش کنید. حال شما خوب میشه اما حال خوب شما دست خودتونه، رفع شدن مشکل لکنت زبان هم دست خودتونه، بهتون گفتم راه حل ساده ست، راه حلش اینه مغزتون را از این فشار زیاد خلاص کنید. یک خرده بهش استراحت بدید. رابطه زناشویی خصوصا در این محیطی که هیچ کدوم اموزش لازم را ندیدیم، یک اتفاق پرچالشه. نه فقط شما ، بلکه خیلی از زوج ها روزانه سر موضوعات مختلف بحث دارن اما مشکل مشابه و مشترک همشون نشنیدن همدیگه ست، شناخت نداشتن نسبت به تفاوت های همدیگه ست و از همه مهمتر عشق ندیدن هست. جدا از مشکلاتی که با همسرتون دارید و اینکه کی مقصره و کی بیشتر مسئول، یک روز بدون حضور بچه ها، فقط خودتون و همسرتون با هم به یک رستوران، کافه یا حتی یک پارک برید. قبلش در مورد اینکه میخواید صحبت کنید حرفی نزنید. فقط ازش بخواید باهاتون بیان. قبلش چیزی بخورید، یک چای یا قهوه، اب میوه... هرچیزی. فضا را اماده کنید. بعد ازش بخواید راجع به چیزی که در این رابطه اذیتشون میکنه حرف بزنن، فقط ایشون را بشنوید، بدون قضاوت، اجازه بدید تخلیه بشن، دنبال جواب دادن سریع نباشید، فقط گوش کنید. نمیدونم خانم هستید یا اقا اما فرقی نمیکنه، شنیدن معجزه میکنه، گاهی ادم ها فقط میخوان شنیده بشن. ابتدا بشنویدش ، ازشون در حین صحبت هاشون سوال کنید، بعضی جملاتشون را تکرار کنید، اگه بعضی قسمت ها مبهم بود برای مثال بهشون بگید: « من درست برداشت کردم؟ منظورت از این حرف اینه که تو این حس را داری؟» روی احساساتش متمرکز بشید. شایدبپرسید لکنت من چه ارتباطی با همسرم داره. رابطه زناشویی هرچقدر هم بعضی روزها چالش برانگیز باشه اما از طرفی اگه درست مدیریت بشه میشه منبه ارامش شما. یک زن یا مرد در یک رابطه زناشویی شاد، توانایی مقابله با چالش های بیشتری را دارن چون یک پایه و رفیق کنارشون دارن که به زبان ساده، غم دنیا را بیخیال میشن. این معجزه یک رابطه خوبه. اما برای ساختن یک رابطه خوب، ابتدا بهتره احساسات خودتون را بهتر بشناسید. یک ورق کاغذ بردارید، بنویسید چی از یک رابطه میخواید؟ چی شمارو خوشحال میکنه؟ آیا هدفی دارید که براش هیجان داشته باشید یا زندگیتون فقط شده همسر و بچه ها؟ دلخوشی زندگیتون چیه؟ چی باعث میشه سر ذوق بیاید؟ وقتی این سوالات را جواب میدید، باگ های زندگی را پیدا میکنید. متوجه میشید دقیقا چی میخواید؟ دنبال چه هدفی هستید؟ با چی ذوق میکنید؟ در کنار شناختن خود، و رابطه سازنده با همسر، ورزش و فعالیت بدنی، دوش اب سرد و مدیتیشن میتونه به شما کمک کنه، به پشتیبان وبسایت رادیو بینا میتونید پیام بدید و ازشون بخواید دسترسی یوگا نیدرا را بهتون بدن و حتما این یوگا را کوش کنید خیلی ارومتون میکنه. ارامش ، ارامش ارامش جنگ درونتون خاموش بشه، لکنت فراموش میشه

۱۴۰۳/۰۹/۲۴، ۲۰:۳۱

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید
کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات انجمن درد دل رادیو بینا می باشید
جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته
پر بازدید ترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته
داغ ترین های تاپیک های امروز