سلام مریم جون خسته نباشید و ممنون از اینهمه لطف و مهربونی برای ایجاد چنین فضایی برای التیام یافتن و درددل کردن با شما اسم من ایمانه، مریم جون یه سوال داشتم من دچار چندین تله از جمله خویشتن داری ناکافی، ایثار و ... هستم من ۱۹ سالمه و فکر میکنم یه جوری روش اجتناب توی این تله رو برگزیدم و از برقراری هر نوع رابطه ای با جنس مخالف اجتناب میکنم، من درونگرا هستم و اصلا احساس نیاز برای ایجاد رابطه نمیکنم اما میگم تا حالا تجربه رابطه بشکلی که بشه بهش اعتماد کنم رو نداشتم و ازین رنج میبرم،که نمیتونم و همینطور میترسم که وارد رابطه بشم... من از بچگی ترومای زیادی رو از جمله طلاق والدین، از دست دادن خواهر کوچکتر ، شناخت بیماری ADHD و... رو تجربه کردم و خیلی هم سعی کردم همشونو بپذیرم اما خب نمیگمم که کاملا تونستم اینکارو انجام بدم. اما الان که تازه با بیماریم آشنا شدم خیلی سردرگمم. امسال من انتخاب رشته داشتم و خیلی سردرگم بودم که چیکارکنم و چه رشته ای بخونم، تجربی بودم و با هدف رشته های خوب رفته بودم، اما خب با بیماریم آشنا نبودم و نمیتونستم مثل یه کنکوری درس بخونم و نتیجه خوبی هم نگرفتم. الانم دارم گردشگری توی یه شهر دور از خانه میخونم. ولی مدام به این فکر میکنم که نتیجه داره یا نه ؟ میتونم توش موفق بشم یا نه؟ و این فکرا و نشخوارها امونمو بریده و از لحاظ عاطفی هم گفتم ، در وضعیت خوبی نیستم. میخواستم یه راهنمایی بهم بکنی مریم جون من چیکارکنم؟؟! ممنون ازت، دعاگوی شما هستم.
سلام دوست عزیز چند کتاب بهتون معرفی میکنم حتما مطالعه کنید خیلی بهتون کمک میکنه راه درست زیستن : جیمز هالیس هرگز نمیتوانی به من آسیب بزنی: دیوید گاگینز
نظرات
دیدگاهتان را بنویسید