درود و احترام خدمت تیم ارزشمند رادیو بینا با سپاااس از شما عزیزان دل در جهت اگاهی من ۲۰ساله متاهلم و دو تا بچه دارم و خودمم ۳۸ سالمه همسرم ۴۵ سالشه از یک چیزی که رنج میبرم و میخوام به کمک شما ترک کنم اینه که به آقایون گاهی از روی لذت نگاه میکنم یا تو فکرم دربارشون فکر میکنم خیلی از این رفتار زشتم بدم میاد اما نمیدونم باید براش چکار کنم دلم میخواد تو عالم و حال و هوای خودم باشم و دنبال نگاه کردن به هیچ جنس مخالفی نباشم البته همیشگی نیست ولی گاهی ، دوست ندارم همونم باشه میخوام فقط و فقط همسرم تو مغزم باشه از این رفتار زشت خودم به شدت خسته شدم نمیدونم ریشه در کدوم آسیب کودکیم داره ؟ البته هیچوقت رفتار خوب و صمیمی با پدرم نداشتم و طعم اینکه میگن دخترا بابایی هستن رو نچشیدم چون هر وقت پدرم خونه میومد از ترسش تو اتاق قایم میشدیم البته تا بحال هیچ دوستی با جنس مخالف یا خیانت نداشتم ولی این رفتار رو هم نمیخوام داشته باشن کلا متعهد باشم و سوال دوم اینکه اگر همسر متعصبی داشته باشیم میشه تو فضای مجازی ، از طریق گروه مشترک با یک اقای روانشناس چت کرد ، حرفای معمولی یا در مورد اسیبها و مسایلی که داریم ... تو فضای مجازی با هم صحبت کنیم. البته با رعایت حد و مرزها و حفظ حریمها نمیدونم خیانت به حساب میاد یا نه؟ لطفا در مورد این هم راهنمایی بفرمایید لطفا یک پاسخ همه جانبه بفرمایید باتشکر از تیم بینا با تشکر مجدد از خانم مریم و آقای مازیار و تیم بینا
حرف های معمولی!!!🤔 مثلا این حرف های معمولی در رابطه با چه امور معمولی تعریف میشه!!!مثلا آشپزی ،هنر دوخت و دوز و خیاطی 🤔!!! همگی آقایون(استثنا هم نداریم )به حمدالله در هر لحظه در خیالاتشون در حال فکر کردن به این امورات لذت بخش جنسی هستند✔️خیلی هاشون متعهد نیستند ولی حدود صد نفر در یک میلیون نفر(تخمینی) ،متعهد هستند و افکارشان رو عملی نمیکنند و در همون عالم خیالات به خیال پردازی های فانتزی خودشون مشغول اند مابقی بی سک و شائبه ای همگی در عمل اند 🤨✔️ /حالا شما گاهگاهی از روی لذت نگاه میکنی (همیشگی نیست)نگاه کردن از روی لذت، یکبار جایز است (مکروه است )=حکم شرعی هم دادم 🤔😂✔️/ لطفاً یک "پاسخ همه جانبه "بفرماییدبا تشکر از تیم بینا!!!🤔 مسأله خیلی بغرنج شد✔️ 🤔 تیم بینا باید خودش بیاد 🤔🤨✔️
نظرات
دیدگاهتان را بنویسید