تبادل نظر

https://forum.radiobina.net/public/new/img/user-square.svg
user_46553904
تعداد پست: 2
120 بازدید
عنوان تاپیک

سرکوب احساسات در روابط

سلام وقتتون بخیر باشه من از دوران تینیجری تا الان که ۲۰ سالمه احساسات عاطفی خودم رو سرکوب میکردم و بخاطر شرایط درسیم فاصله میگرفتم از این ارتباطات ولی متاسفانه نزدیک به امتحان مهم یا کنکور که میشدم هر دو سال از یک شخصی خوشم میومد که بعد از عبور از اون مرحله از زندگیم برام در اون حد مهم نبودن اما الان از یه آقایی خوشم اومده که ازم کوچیکترن و من همش ته ذهنم این موضوع اشتباهه ولی دوس دارم تجربه کنم بودن با شخص کوچکتر از خودم رو شاید بخاطر اینه که تو اون دورانی که باید با افراد به این سن نبودم واقعا نمیدونم چرا بیشتر جذبم میکنن افراد کوچیکتر از خودم و میخوام بدونم این اشتباهه؟ ممکنه در آینده آسیب ببینم؟ چون همیشه دست به عصا راه میرم که به احساساتم لطمه وارد نشه نمیخوام اذیت شم کلا ترجیحم اینه با یکی باشم تا آخر ولی خب روابط امروزی یکم نگران کنندس ممنونم از راهنمایی های شما واقعا🙏🏼💕

۱۴۰۳/۱۱/۱۵، ۱۶:۰۶
A Radio Bina
تعداد پست: 1

سلام عزیزم، وقتت بخیر 💕 چیزی که تجربه می‌کنی، هم از نظر احساسی و هم از نظر روان‌شناسی، کاملاً طبیعی و قابل درک هست. این‌که توی دوران نوجوانی و حتی اوایل جوانی احساسات عاطفی‌ات رو سرکوب کردی و بیشتر روی درس تمرکز داشتی، باعث شده که الان نیاز به تجربه‌ی این بخش از زندگی رو بیشتر حس کنی. مغز ما به‌طور طبیعی به دنبال جبران چیزهایی می‌ره که در گذشته نداشته یا تجربه نکرده، پس این حس جذب شدن به افراد کوچکتر از خودت ممکنه به این دلیل باشه که ناخودآگاه می‌خوای چیزی رو که ازش فاصله گرفته بودی، تجربه کنی. در مورد اختلاف سن، این موضوع که طرف مقابلت از تو کوچکتره، ذاتاً اشتباه نیست. مهم‌تر از سن، سطح بلوغ فکری، احساسی و اهداف شماست. اگر اون شخص از نظر فکری و احساسی به بلوغی که تو دنبالش هستی نرسیده باشه، ممکنه در آینده باعث ناامیدی یا آسیب بشه. اما اگر ارتباطتون بر پایه‌ی درک متقابل، احترام، و اهداف مشترک باشه، سن فقط یک عدد خواهد بود. اینکه تو همیشه مراقبی که به احساست لطمه نخوره، نشون می‌ده که داری باهوش و آگاهانه جلو می‌ری، ولی حواست باش که همیشه محافظه‌کاری زیاد هم ممکنه باعث بشه لذت تجربه‌های جدید رو از خودت بگیری. مهم اینه که خودت رو بهتر بشناسی و بدونی از یه رابطه چی می‌خوای. اگر می‌خوای این تجربه رو داشته باشی، با آگاهی، شناخت بیشتر طرف مقابل و بدون عجله جلو برو. در نهایت، مهم‌ترین چیز اینه که در هر رابطه‌ای خودت رو فراموش نکنی، مرزهای احساسی‌ات رو بشناسی، و اگه جایی حس کردی که رابطه داره روی آرامش و اهداف بلندمدتت تأثیر منفی می‌ذاره، شجاعانه برای خودت تصمیم بگیری. و در اين راه مشاوره از يك متخصص كمك بزرگيه. توصيه ميكنم دوره رايگان الفباى مغز در روابط از آكادمى انلاين راديو كه براى مدت محدود رايگان هست و ثبت نام كن، چرا كه كمك بزرگى به خودت ميكنى. https://radiobina.net/workshops/7/unraveling-the-brain-relationship-dynamic موفق باشى

۱۴۰۳/۱۱/۱۷، ۰۶:۲۹
https://forum.radiobina.net/public/new/img/user-square.svg
user_46553904
تعداد پست: 2

مرسی'از اینکه وقت گذاشتین و مرسی از راهنماییتون اما بابت اینکه گفتین لذت بعضی تجربه هارو از خودم میگیرم باید بگم خیلی آدم احساسی هستم و از بیرون سرد و محکم به نظر میام ولی خیلی راحت ذهنم درگیر میشه و وسواس ذهنی میگیرم رو برخی از مسائل و واقعا دلم نمیخواد شکست عشقی رو تجربه کنم که بودن یا نبودن یک نفر به حدی بهم آسیب بزنه که بشکنم شاید بخاطر همین هنوز وارد رابطه نشدم میخوام قوی تر شم که حداقل کمتر آسیب ببینم نمیخوام غرورم و همه چیزی که اینهمه سال از خودم ساختم از بین بره ،نمیدونم چرا فوبیا شده برام شاید بخاطر شخصیت های دهه ماست که همه به دنبال تنوع طلبی هستن...

در پاسخ به: سلام عزیزم، وقتت بخیر 💕 چیزی که تجربه می‌کنی، هم از نظر احساسی و هم از نظر روان‌شناسی، کاملاً طبی...

۱۴۰۳/۱۱/۲۲، ۲۳:۳۰

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید
کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات انجمن درد دل رادیو بینا می باشید
جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته
پر بازدید ترین تاپیک های امروز
کمالگرایی
۱۴۰۳/۰۸/۲۵ ۲۱:۱۱:۵۴
مه مغذی
۱۴۰۳/۰۹/۲۶ ۱۷:۱۲:۵۹
بیشتر ببینید
داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته
داغ ترین های تاپیک های امروز