باسلام خدمت شماخانم دکترعزیز وبزرگوارخانم دکترعدم برقراری ارتباط درون به درون ازبچگی درمن نبوده مومن هنوزم این مشکل رادارم به خاطر این مشکل نتوانستم باخانواده همسرم ارتباط برقرارکنم وصحبت کنم یارفتارشان رادرک کنم باوجودبچه طلاقم داد مثل آن مردمغزم همیشه درحال استراحته یعنی مشکلم بزرگه اگردرمانی برای التیام بخش هایی ازمغزکه خودتان دراپیزودجایگاه درون گفتین هرجوربلاخره هست خبردار کنین ودراپیزوددرمانش رانیز بگویید خواهش میکنم بزگوارحیاتیست برای دوام زندگی ام خواهش میکنم خانم دکترایران تهران برای این دردم که بارهاگفته ام جوابی نگرفتم ودوسالیست دارومیخورم این مشکل درمن حل نشده خواهراهم نیزدراثروضعیتم که درکشان نمیکنم ونمیفهمم بامن صحبت نمیکنن وبهم نفهم میگن مادرم نیز باآنهادردودل میکندوقتی می آیند مراحساب نمیکنند دیگرازاین زندگی خسته ام خواهشاازگرداب نجاتم دهیدخواهش میکنم اپیزودی درمورددرمانش نیز بگوییدآیاآمریکادرمورداین موضوع درمان هست ازاینکه بهم فرصت دادین ممنونم
سلام
سلام محبت کنید وارد وبسایت رادیو بینا بشید دوره رایگان تله های زندگی شرکت کنید،ابتدا پرسشنامه را پر کنید که داخل همین ورکشاپه تا تله و طرحواره تون را شناسایی کنید بعد تمرین و فایل صوتی مربوط به تله خودتون را گوش کنید میتونید بعدش اینجا برامون بنویسید که چه تله ای دارید قدم دوم یک پرسشنامه در وبسایت هست با عنوان غربالگری روابط که از طریق پاسختون کارشناسان بهتون اعلام میکنند روی چه بخشی باید کار کنید لطفا این دو کار را انجام بدید تا بهتر راهنماییتون کنیم
نظرات
دیدگاهتان را بنویسید